Generozitate creştinească pentru familia Grosu din Nicoreşti

Daruri din partea Bisericii, pentru familia Grosu din Nicorești

Familia Marin și Maricela Grosu din localitatea Piscu Corbului, cumuna Nicorești, județul Galați, la începutul lunii febuarie, a primit ‑ cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian ‑ ajutorul credincioșilor din Eparhia Dunării de Jos, Cei doi părinți au în grijă zece copii, motiv pentru care mai mulți preoți din protopopiatului Tecuci au mers într‑o misiune de caritate la încercata familie.

Aflându‑le nevoile, slujitorii Arhiepiscopiei Dunării de Jos au adus materiale de mare folos în gospodăria amintitei familii, în valoare de 5.500 lei. Aceștia au primit în dar, pentru căminul lor sărăcăcios, toate cele de folos unei gospodării: frigider, aragaz, aspirator, șifonier, pat dublu cu lenjerie, pilote, pături și perne, comodă, covoare. Au fost donate produse alimentare de bază: preparate din carne, ulei, zahăr, orez, paste, fructe şi dulciuri, dar și detergenți.

Gestul de generozitate, să­vârșit cu binecuvântare arhierească i‑a surprins pe cei din familia Grosu, care, printre lacrimi de bucurie, au mulțumit mesagerilor Înaltpreasfințitului Părinte Casian, pentru creștineasca faptă și pentru grija părintească.

Unul dintre cei zece copii, Alexandru, elev la Liceul Industrial din Tecuci, are grave probleme de sănatate, o afecțiune oftalmologică, motiv pentru care se fac eforturi pentru ca Alexandru să facă o intervenția chirurgicală, la o clinică specializată.

Pr. Gheorghe Joghiu